Felhívás

Nyomtatóbarát változatLevélben küldésPDF változat

Lomtalanítási tájékoztató!

NHSZ Szolnok
Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen 2017. október 18-án, szerdán a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ!

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van Jászkarajenő valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat (szék, ágy, szekrény stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik. Ezért kérjük, hogy október 18-án, szerdán a szokott módon, a hulladékszállítással megegyező napon helyezzék ki a lom hulladékot.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy a lomtalanítás miatt elképzelhető, hogy néhány utcában a gyűjtőjáratok késni fognak! A kellemetlenségekért elnézést kérünk!

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM kerül átvételre:
- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján vagy információs pontján)
- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)
- Kertgondozásból származó zöldhulladék
- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy az Információs Pontjainkat!

Szolnoki Információs Pont:
H-5000 Szolnok, József Attila út 85.
Telefon: 56/511-430, 56/511-440
Email: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Szolnok - Belvárosi Ügyfélközpont:
H-5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
(Polgármesteri Hivatal épülete)
Telefon: +36 (56) 503-569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

További hasznos információk elérhetők weboldalunkon a www.nhszszolnok.hu oldalon.

H-5000 Szolnok, József Attila út 85.•T: +36 56 511-450•F: +3656 343-198•W: www.nhszszolnok.hu
Cégjegyzékszám:16-09-015920•Bankszámlaszám:11745004-20132682